Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

Autumn..


Πάλι εδώ… χαχαχα
Αυτή ήταν αληθινή πρόκληση για μένα να προλάβω να κάνω μια σύνθεση για το Scrapbookers in Greece…  για το φθινόπωρο που αγαπώ τόοοοσο πολύ…
Τελικά μου βγήκε πιο εύκολα απ ότι περίμενα…
Αγαπώ τα χρώματα του φθινοπώρου τη μελαγχολία του τη μυρωδιά της βροχής…




Σας φιλώ και ελπίζω η όρεξη μου για δημιουργία να μη με αφήσει και να τα πούμε πάλι τόσο σύντομα

9 σχόλια:

  1. Στελλάκι, όταν έμαθα για την συνδρομή του SC χάρηκα γιατί σκέφτηκα ότι θα βλέπουμε πιο συχνά τις ωραίες συνθέσεις σου... Και αυτή σου η σύνθεση με επιβεβαιώνει - όσον αφορά τις ωραίες συνθέσεις σου! Μπράβο Στελλάκι, πραγματικά πανέμορφη, φωτεινή αλλά με ξεκάθαρη την μυρωδιά του φθινοπώρου! Ευχαριστούμε για την συμμετοχή σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τα είπε όλα η Νατάσα! ακριβώς έτσι! μπράβο σου Στελλάκι και πάλι μπράβο! ευχαριστούμε πολύ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλά είσαι απίστευτη... όχι μόνο πρόλαβες, αλλά έφτιαξες και κάτι πολύ όμορφο! Σε ευχαριστώ πολύ που έπαιξες μαζί μας και το διασκέδασες ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ευχαριστούμε που έπαιξες μαζί μας και μάλιστα με τόσο ωραία συμμετοχή! Δεν σε πιστεύω ότι τα κατάφερες τόσο καλά τελευταία στιγμή! Μπράβο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Στέλλα δεν θα πώ κάτι πρωτότυπο απλά θα συμφωνήσω με τις κυρίες απο πάνω ;) Και εγώ χαίρομαι απίστευτα που με αφορμή το SG βλέπω συνθέσεις σου. Είναι όντως τόσο φρέσκιες!!! Σε ευχαριστούμε πολύ που παίζεις μαζί μας :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ωωωωω φιλενάδα! Τι καταπληκτική σύνθεση είναι αυτή! Και πότε καλέ την πρόλαβεςςς??? Αααααααα έχει πάρει τρελή φόρα και μ αρέσει!!! Μπράβο!

    Το φύλλαράκι τέλειο...χιχι εμ κάποια στιγμή έπρεπε να φύγουν πάνω από το γραφείο σου..χιχι <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Με κάλυψε η Νατάσα!Χαίρομαι πολύ που βλέπω συνθέσεις σου γιατί μου αρέσουν πολύ!!Εύχομαι τώρα με το κιτ του SC να τις βλέπουμε πιο συχνά!Σε ευχαριστούμε πολύ που έπαιξες μαζί μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. εγώ τώρα... τι να πω??? τα είπαν όλα οι κοπέλες!! Σου παέι αυτό το στύλ!!! και τα χρώματα όπως τα χρησιμοποίεισες, απίθανα.... Μπράβο Στέλλα μου!!! και σε ευχαριστώ που έπεξες μαζί μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νεκταρίνι μου και κορίτσια μου σας ευχαριστώ πολύ.. ειναι πολύ ενθαρρυντικά τα σχόλια σας :) ..Νεκταρίνι και εγω νομίζω αρχίζω να βρίσκω το στυλ μου :)

      Διαγραφή